Kezdőoldal

Szolgáltatásaink

Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a meglévő és leendő ügyfeleinknek számára a szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Cégünk forgalmazza és beépíti az AUTOCLIMA, AUROA, THERMO-KING, CARRIER,ZANOTTI, ALEX-ORIGINAL, EBERSPACHER, KALORI raktérhűtő,autóbuszklíma berendezéseket és alkatrészeket.

Kiemelt partnere vagyunk a WEBASTO termékek forgalmazójának.

Foglalkozunk még a járműtechnika területén megtalálható kényelmi és biztonságtechnikai berendezések forgalmazásával és beépítésével.A következő szolgáltatásokkal várjuk kedves ügyfeleinket:AUTÓBUSZ KLÍMA BEÉPÍTÉS, JAVÍTÁS

Cégünk elsősorban autóbuszok klímaberendezéseinek beépítésére, karbantartására és javítására szakosodott. Forgalmazunk és javítunk Aurora, Autoclima, Webasto, Thermo-King és Delphi berendezéseket is.
A klímaberendezés a jármű utasterének szellőztetésére és hűtésére használható. A kompresszor a jármű motorjáról ékszíjjal van meghajtva. A klímaberendezés tetőre szerelhető egység, ebben van elhelyezve a hűtő és a visszahűtő, valamint a ventilátorok. A kompresszor egység és tetőegység csövekkel van összekötve. A klímaberendezés normál hűtőkör folyamattal működik. A berendezés R134a gázzal töltve.


Fotókat itt talál

Raktérhűtés beépítés, javítás

Valamennyi haszongépjármű rakterére hűtőberendezést biztosítunk. Kínálatunkban a járműmotorról meghajtott készüléktől a saját dízelmotorral üzemelő hűtőberendezésig minden tipust megtalál. Autclima, Carrier, Thermo-King raktérhűtőberendezések forgalmazása,beépítése és javítása. Valamennyi haszongépjármű rakterére hűtőberendezést (-20tól-+20ig) biztosítunk. Kínálatunkból a járműmotorról meghajtott készülékektől, a saját dízelmotorral üzemelő hűtőberendezéseken keresztül a félpótkocsik rakterének fagyasztásáért felelős komolyabb berendezésekig terjed. Raktérhűtő berendezések lehetnek teljesen autóspecifikusak. Ezek a berendezések nem rendelkeznek külső kondenzátorral, hanem a motortérbe szerelt kondenzátorral. Azoknál az autóknál amelyek rendelkeznek klímaberendezéssel: -mágnes szeleppel megosztott rendszer kiépítése lehetséges vagy külső egység felszerelése és egy másik kompresszortartó elhelyezése szükséges. A berendezések lehetnek járómotorról ill. hálózatról működtethető. A hűtőberendezésekkel lehetőség nyílik különböző gépjármű típusok átalakítására. A hűtőberendezés különálló egységekből, fülketetőre vagy homlokfalra szerelhető kondenzátorból, és igény szerint horizontális vagy vertikális kialakítású elpárologtató egységből állítható össze.


Fotókat itt talál

Állófűtés beépítés, javítás

Webato,Eberespher berendezések forgalmazása, beépítése és javítása. Vizes berendezések: Leolvadt szélvédő és szabad kilátás az első perctől kezdve. Motortól független működés. Vizes rendszerű állófűtések nem csak az utasteret, hanem a motort is előmelegíti. Folyamatosan biztosítja a vezetőfülke kellemes hőmérsékletét, amellett a motorra káros és gazdaságtalan hidegindítás elkerülhető. Egy hidegindítás a motort ugyanolyan mértékben terheli meg mint kb. 70km az autópályán. Előmelegített motor indulásához 20%-kal kevesebb üzemanyag szükséges. Az üzemanyag ellátás a jármű saját üzemanyagtartályából történik.
-Előmelegíti a motort
-Felmelegíti a vezetőfülkét
-Kis helyigény
-Alacsony üzemanyag-fogyasztás
-Nemzetközi garancia
Levegős berendezések: Motortól független működés. Különösen alkalmas hosszú ideig tartó állóhelyzeti fűtésre. Kényelmes és gazdaságos. A levegős rendszerű fűtés egyszerűen beépíthető, működése megbízható. Bekapcsolás után hamar felmelegíti a vezetőfülkét. Ventilátor segítségével beszívja a belső levegőt, amit felmelegít és visszaáramoltat az utastérbe. Az üzemanyag ellátás a jármű saját üzemanyagtartályából történik.
-Termosztát biztosítja a fűtés egyéni vezérlését
-Alacsony üzemanyag-fogyasztás
-Kis helyigény
-Gyors felfűtés
-Nemzetközi garancia


Fotókat itt talál

Raktérszigetelés, burkolás

Vállaljuk a különböző hőmérsékleti igényeknek megfelelő tartós raktérszigetelés kialakítását. Különböző hőmérsékletre, egyterű és osztott kamrás kivitelben is. Hőmérsékleti igényeknek megfelelő tartós szigetelés, esztétikus kialakítás. Különböző hőmérsékletre, egyterű és osztott kamrás kivitelben, illetve különleges igények kialakítása. pl. mozgatható válaszfal.
• Az ajzat többrétegű, nagy kopásálló műgyanta bevonat
• Belső raktér borítása 3mm vastag üvegszál erősítésű lemezekkel
• Az éleknél, sarkoknál koracél borítás
• Hátsó ajtók vastagított szigetelés
• Nagyon alacsony hőmérsékleten szállító járműveknél az oldal ajtó szigetelése mellett kiegészítő ajtót is készítünk
• A raktér belső burkolata megfelel a legszigorúbb ANTSZ,HCCP előírásoknak.


Fotókat itt talál

Járműberendezés rendszerek

A legkülönbözőbb területek szervizjárműveinek professzionális felszerelése. Mindennek megvan a helye. Mindenhol rend van. Minden mozdulat tökéletesen sikerül. Bott járműberendezések forgalmazása, tervezése és beépítése. Ez a helyszíni professzionalitás és funkcionalitás a napi használatban. Az optikailag tetszetős felületek robusztusak és nem érzékenyek szennyezõdéssel szemben. Egy igényesen felszerelt szervizjárművel Ön a legjobb benyomást kelti az ügyfeleinél, és a munkatársait is motiválja. Mindemellett egyértelműen növeli munkájának hatékonyságát, mert a keresgéléssel töltött idők és az üresjáratok drasztikusan csökkennek. A szerszámok és munkaeszközök helytakarékosan, áttekinthetően és kíméletesen szállíthatók. A szerelési munkákat közvetlenül a helyszínen el lehet végezni. Ma már csak így nyújtható az ügyfeleknek gyors és zökkenőmentes szolgáltatás. Ön is látja: sok jó érv van, ami a bott vario és a bott uno gépjárműberendezések mellett szól.


Fotókat itt talál

Autóklíma beépítés, javítás

Autoclima,Delphi, Alex-original klímaberendezések forgalmazása, beépítése és javítása. Autó specifikus kialakítás. A klímaberendezések minden egyes alkatrésze élettartamát tekintve megfelel a gyárilag beépített berendezésekkel szemben támasztott követelményeknek. Az utólagos klímaberendezések működése megegyezik a gyárilag beépített berendezésekkel.


Fotókat itt talál

Állóhelyzeti klíma beépítés, javítás

Autoclima, Webasto, Waecoo állóhelyzeti klíma forgalmazása beépítése és javítása. A berendezések a motor járatása nélkül is biztosítja a vezetőfülkében a kellemes állandó hőmérsékletet. Éjszakai pihenés esetén már nem szükséges a motort járatni a klímaberendezés működtetéséhez, így kímélve a motort és környezetét. Garantálja a vezető nyugodt és kellemes alvását zárt ablakok mellett ,így kizárja a port, meleget, bogarakat. Univerzális kialakítása lehetővé teszi bármely gépjármű felszerelésére.
-Megbízható működés
-Nem igényel karbantartást
-Egyszerű és gyors beépítés
-Alacsony áramfelvétel
-Elektromos hőfokszabályzás
-Környezetbarát
-Csendes működés


Fotókat itt talál

Riasztó, tolatóradar beépítés, javítás

Az autó típusa, felszereltsége határozza meg, hogy milyen típusú riasztó a legideálisabb. Riasztók MABISZ által elfogadott ugrókódos rendszerek. A riasztóba beépített rablásgátló funkció szintén nagyon fontos, mert járó motor esetén is teljes biztonságot nyújt.
-12/24V
-Ugrókódos
-Távirányítós
-Rablásgátló funkció
-Központizár vezérlés
-Ultrahangos vagy radaros belső térvédelem
-Beépített immobiliser
-Ablakmodul vezérlés
-Pánik funkció
-Led memória


Fotókat itt talál

Vonóhorog felszerelés

Bosal ,Brink vonóhorogberendezések forgalmazása és beszerelése.
Minden vonohorog egyedileg, egyetlen gépkocsihoz lett fejlesztve, így biztosítva a tökéletes felszereélst. Az összes vonóhorog és elektromos szett megfelel a nemzetközi R55 előírásnak, melynek az alábbiak a kritériumai: • a gépkocsi gyári rögzítési pontjaihoz kapcsolódik a vonóhorog
• a vonószem elhelyezkedése megfelel a követelményekenek:
o vonószem magassága a földtől, terhelt állapotban 350 - 420 mm
o vonószem távolsága a lökhárítótól, minimum 65 mm
• a vonóhorog megfelel a 2 millió ciklusos dinamikus tesztnek


Fotókat itt talál

Váltózár beépítés

Delend-lock, Bear-lock váltózárak forgalmazása és beépítése. A sebességváltókar mechanikus lezárása az egyik legpraktikusabb módja a lopás elleni védelemnek. A sebességváltózár –szerkezete a váltókar borítása alá kerül beszerelésre. A zár reteszelő tüskéje hátramenet vagy „P” állásban rögzíti a sebességváltókart, illetve annak rudazatát, megakadályozva ezzel a váltást. A zár váza nagy szilárdságú acélkeret. A zár váza bonthatatlan kötéssel van karosszéria megfelelő helyén a gépkocsihoz erősítve. A zárszerkezet védve van zártörő alkalmazás ellen. A berendezéseket úgy tervezték, hogy esztétikai elvárásoknak is megfeleljen.


Fotókat itt talál

Autóhifi beépítés

Fejegységek,navigácok forgalmazása beépítése.Termékek sok színessége miatt segítségünkkel ,de önre bizzuk a választászt.


Fotókat itt talál

Alkatrész forgalmazás

Gyári és utólag beszerelt klímaberendezésekhez, raktérhűtőberendezésekhez, buszok klímaberendezéseihez alkatrészt biztosítunk. Kompresszor alkatrészek kedvező áron gyári minőséggel.
-Kompresszorok
-Kompresszor alkatrészek
-Kondenzátorok
-Szárítószűrők
-Nyomáskapcsolók
-Expanziós szelepek
-Elpárologtatók
-Csövek
-Fittingek
-Csapágyak
-Mágnes szelepek
-Elektromos szerelvényekHa szolgáltatásainkkal kapcsolatban maradt még kérdése, kérem keresse szervizünket!

Miért minket válasszon?

Szerelőink mindegyike felkészült, nagy szakmai gyakorlattal rendelkezik, valamint elvégezte a legmagasabb szintű szakmai tanfolyamokat. Mindig naprakészek a legújabb technológiák illetve szakmai ismeretanyagok tekintetében.

- több tízéves szakmai tapasztalat
- naprakész az új technológiákból
- pontosság, megbízhatóság
- elsőrendű az elégedett ügyfél
- minden egy helyen ami az autótechnikához szükséges

Garancia

Nem várjuk meg, hogy a problémák elérjenek minket, elébe megyünk azoknak és megoldjuk. Tudják, hogy számíthatnak ránk. Sikeres együtt működésre törekszünk.